logo Logo Journey-assist.com

Lelungan - Pitulung

Tansah wektu sing apik kanggo Perjalanan sing apik

Sugeng rawuh ing portal lelungan Journey-assist!

Misi kita yaiku mbantu sampeyan ngatur independen lelungan! Apa kerja utawa perjalanan pendhidhikan, tematik tematik, dolan blanja, wisata foto utawa mung lelungan kanthi tujuan santai. Ing kene sampeyan bakal nemokake kabeh informasi sing dibutuhake kanggo nindakake iki. Wiwit saka peta interaktif kanthi obyek wisata lan dipungkasi karo saran lan ulasan turis sing duwe pengalaman, kanthi laporan foto lan video.

Uga ing portal sampeyan bisa nemokake informasi migunani babagan macem-macem negara, obyek wisata lan obyek menarik liyane.

Kanggo komunikasi khusus, portal menehi kesempatan nerbitake artikel sampeyan, nuduhake tips lan hacking urip, tinggalake komentar lan crita lelungan.

Informasi kanggo ngatur lelungan independen

Tujuan plancongan sing paling populer

Artikel sing diterbitake ing kene kedhaftar pengunjung ing portal kita. Mesthi wae, artikel utawa review sampeyan bisa uga katon ing kene. Artikel sing kalebu tips migunani, rekomendasi, deskripsi papan sing menarik, ulasan lan liya-liyane. Mesthine, sadurunge diterbitake, kabeh artikel wis moderat kanggo relevan karo isi 🙂

Kanggo nggawe publikasi, bukak akun pribadi, utawa klik INI

VietnamLaosТаиланд
IndiaMaladewaFilipina
IndonesiaChinaSri Lanka
KambojaСингапурJepang
Turki  

Kabeh publikasi babagan negara-negara Asia

Anatolia Wétan

7 wilayah sing apik ing Turki

Daftar Isi 7 Wilayah Paling Apik ing Turki yaiku 97 persen jembar tanah Turki sing ana ing Asia, kanthi telung persen wilayahe sing ana ing Semenanjung Balkan ing Eropa Tenggara, dipisahake karo negara liya kanthi Bosphorus, Laut Marmara lan Dardanelles. Turki diwatesi karo Laut Aegean, Ireng lan Laut Mediterania lan duwe garis pantai sing dawa lan dawa. Akeh ...
Waca lengkap
Pantai Kaputas

10 pantai paling apik ing Turki

10 Pantai paling Dhuwur ing Turki Daftar Isi Turki minangka tambalan budaya, budaya, lan budaya kuna. Kanthi Eropa Wétan ing sisih siji lan Asia ing sisih liyane, Turki wis mbentuk sejarah dawa ing pangaruh kerajaan, hubungan budaya lan rute perdagangan sing ngliwati. Lansekap lan garis pantai alam ...
Waca lengkap
Mesjid Biru

10 atraksi Istanbul paling apik Turki

10 atraksi paling apik ing Istanbul Turki Daftar Isi Istanbul minangka kutha sing apik nglestarekake budaya lan sejarahe, dadi kutha sing apik lan bisa ditawakake para turis saka saindenging jagad. Didhisiki ing jaman Neolitikum, Istanbul saiki dadi kutha modern sing tetep setya karo warisan sejarah liwat mesjid, basilika lan ...
Waca lengkap
Pulo Halmahera ing Indonesia (jembar 18 km 040) - Halmahera

10 pulau paling gedhe ing Indonesia

10 pulau paling gedhe ing Indonesia Daftar isi Indonesia minangka klompok pulau paling gedhe ing saindenging jagad, kanthi ora kurang saka 17 pulau sing ditutupi alas ing pesisir Asia. Lima pulau dianggep utama amarga ukurane gedhe banget, dene liyane dipisahake antarane 000 kepulauan Indonesia sing luwih cilik. Aku menehi perhatian menyang 30 pulau paling gedhe ing Indonesia. sepuluh…
Waca lengkap
Pantai Tanjung Aan

10 pantai paling apik ing pulau Lombok ing Indonesia

10 Pantai paling apik ing Pulo Lombok ing Indonesia Daftar Isi Wisatawan sing teka ing Lombok amarga akeh sebab. Dheweke bisa uga pengin njelajah alam utawa sinau luwih lengkap babagan komunitas pulau Muslim sing mayoritas iki. Wong liya pengin ndeleng sawetara pesisir paling apik ing Lombok, srengenge lan bisa uga snorkel, nyilem lan surfing. Ana ...
Waca lengkap
Sunset. Kepulauan Raja Ampat

10 pulau paling apik ing Indonesia

10 Daftar Isi Kepulauan Terbaik Indonesia ing Indonesia dununge ana ing antarane Samodra India lan Pasifik lan sadhuwure khatulistiwa. Negara unik iki duwe luwih saka 17 pulau sing beda. Pulo sing paling misuwur kayata Jawa, Sumatra lan Borneo kalebu pulau paling gedhe ing saindenging jagad, nanging pulau-pulau sing luwih cilik uga bisa dikunjungi. Sanajan ora…
Waca lengkap

Inggris RayaUkraineCzech Republic
SaksaFranceSwiss
IrlandiaKroasiaYunani
SpanyolMontenegroPoland
   

Kabeh publikasi babagan negara-negara Eropa

Teater Epidaurus

7 Kaajaiban Yunani Kuno

7 Kaajaiban Yunani Kuno Daftar Isi Kabeh bangunan kuna sing nggumunake ing Yunani, mung sawetara sing isih urip nganti saiki, dene liyane wis ilang kabeh amarga ana kerusakan amarga bencana alam utawa masarakat dhewe. Malah ing bangunan sing isih ana, sawetara bagean wis rusak sebagian utawa rampung. Akeh gaweyan restorasi sing ditindakake kanggo ngreksa ...
Waca lengkap
Kastil Malbork

10 atraksi paling populer ing Polandia

10 Dhaptar Atraksi Paling Populer ing Polandia Polandia isih tahan saka konflik lan tuwuh dadi negara independen sing bangga siap njupuk peran anyar ing sejarah modern. Pengunjung ing Polandia nemokake apa sing wis dingerteni warga lokal: Polandia minangka negara sing sugih budaya, lanskap sing apik lan situs sejarah sing ora biasa. Apa sampeyan nggoleki ...
Waca lengkap
Kutha Kavala

Tujuan preinan sing paling diremehake ing Yunani

Tujuan Paling Ora Disepelakake ing Yunani Daftar Isi Yunani dikenal minangka bandhung peradaban lan demokrasi, apamaneh Olimpiade sing kondhang. Iki minangka tujuan wisata sing populer banget lan sawetara tujuan sing populer banget kayata Santorini lan Athena. Nalika papan plancongan kasebut akeh sing bisa dideleng lan ...
Waca lengkap
Pantai ing Kirillovka

Kirillovka. Ngaso ing Segara Azov. Ukraina

Kirillovka. Ngaso ing Segara Azov. Ukraina Dhaptar konten Ing babagan tren ing jagad lelungan, saiki wayahe luwih tliti ndeleng negara-negara sing dununge, tinimbang ora ngimpi golek tujuan saiki ora bisa. Kanggo warga Ukraina, umpamane, ana Segara Azov sing apik! Lan yen sampeyan pengin delengen kanthi tliti ...
Waca lengkap
Pulo samos ing Yunani. Pulo pulau Aegean

10 pulau paling gedhe ing Yunani

10 pulau paling gedhe ing Yunani Daftar isine Sampeyan angel dikandhani persis pirang-pirang pulau sing kasebar ing saindenging Yunani. Ahli geografi ngramal manawa ana antara 1200 nganti 6000 pulau sing beda. Nanging, umume umume wong cilik lan tetep ora ana pendhudhukan pirang-pirang abad kepungkur. Yunani dununge pirang-pirang klompok pulau, sing akeh ana ing Aegean lan ...
Waca lengkap
Pulo Lesvos - Lesbos (area 1 630 km 2)

7 pulau Aegean timur laut sing apik. Yunani

7 pulau Aegean timur laut sing apik. Yunani Daftar isi Kapuloan Aegean sisih lor-wétan, kasebar ing pesisir Aegean Asia Minor, dadi kepulauan sing rada wenang. Pulo-pulo kasebut, sing paling adoh saka pulau-pulau Yunani, mung bisa tekan segara utawa udhara lan larang regane. Pulo iki misuwur ...
Waca lengkap

KenyaNamibiaTanzania
MadagaskarMaroko 

Kabeh publikasi babagan negara-negara Afrika

Kutha Marrakech (Marrakech)

10 Tujuan Top ing Maroko

10 Tujuan Paling Ndhuwur ing Maroko Konten Humphrey Bogart lan Ingrid Bergman bisa uga menehi Casablanca ing jagad iki, kutha paling gedhe ing negara kasebut, nanging Maroko isih akeh sing bisa ditemokake ing njaba kutha sing mulya iki. Tilas jajahan Prancis iki menehi kesempatan para lelungan ngrasakake urip budaya Arab lan Berber kuno, sing mandhang srengenge ing pantai ...
Waca lengkap
Blue City - Chefchaouen

10 pemandangan & tengara paling apik ing Maroko - TripAdvisor

10 Dhaptar Atraksi Top Maroko ing pesisir Maroko lan lanskap sing apik banget, kanthi pantai sing dawa, pelabuhan nelayan sing benteng, oase sing subur lan Pegunungan Atlas Dhuwur, bisa dadi minat para wisatawan. Tambah kutha krajan Fez, Meknes lan Marrakesh, kanthi conto arsitektur Islam wiwitan sing apik, lan sampeyan ...
Waca lengkap
Pantai Las Cuevas, Asilah

10 pantai paling apik ing Maroko

10 Dhuwur Konten Pesisir Maroko, pesisir Maroko ing sadawane Samodra Atlantik ing sisih kulon lan Segara Mediterania ing sisih lor, tegese ana pirang-pirang pantai sing bisa dikunjungi lan ditikmati. Ana akeh tujuan sing apik kanggo para peselancar lan penggemar olahraga banyu, nanging ora ...
Waca lengkap
Kuil mortir Hatshepsut

10 candhi Mesir kuno sing paling apik

10 candhi Mesir kuno sing paling apik Isi Mesir Sejarah arsitektur Mesir kuno wiwit pirang-pirang taun kepungkur. Kuil Mesir paling awal dibangun udakara tengah milenium kaping 4 SM lan mung struktur alang-alang. Kuil pungkasan, digunakake wong Mesir kuna kanggo tujuane, dadi candhi nganti abad kaping 6 ...
Waca lengkap
Taman Nasional Namib-Naukluft ing Namibia

10 panggonan paling apik kanggo dikunjungi Namibia

10 Tempat Paling Anyar sing Bakal Dikunjungi ing Namibia Daftar Isi Afrika Kidul Kulon minangka papan dununge Namibia, tilas jajahan Jerman sing mung entuk kamardikan ing taun 1990. Namibia misuwur kanthi industri berlian lan budaya ludah, uga atraksi alam sing luar biasa. Yen ide babagan liburan ngimpi kalebu akeh petualangan aktif ...
Waca lengkap

Cadangan Taman Nasional Pantonal

5 wilayah paling apik ing Brasil

5 wilayah paling apik ing Brasil Daftar konten Brasil minangka raksasa Amerika Selatan. Negara kasebut minangka negara paling gedhe ing bawana lan negara paling gedhe nomer lima ing donya. Minangka papan kanggo sawetara kutha paling populer lan misuwur ing donya; kaya Rio de Janeiro, lan kabeh wong bisa mbayangake metropolis pesisir sing misuwur iki. 5 paling ayu ...
Waca lengkap
Reserva Eduardo Avaroa. Bolivia

10 Objek wisata & landmark Bolivia paling apik - TripAdvisor

10 Dhaptar Atraksi Top Bolivia ing Bolivia minangka salah sawijining negara paling dhuwur lan paling adoh ing bumi, sing umume isih ora bisa diganggu. Bolivia minangka omah kanggo masarakat adat luwih akeh tinimbang negara liya ing Amerika. Kanggo lelungan, Bolivia nawakake macem-macem pengalaman budaya multinasional, lanskap alam sing apik banget lan petualangan ekstrem. Aku mbayangno ...
Waca lengkap
Kepulauan Galapagos ing Ekuador. Keajaiban alam

10 panggonan paling apik sing bakal dikunjungi ing Ekuador

10 Tempat Paling Anyar sing Bakal Dikunjungi ing Ekuador Dijenengi jeneng khatulistiwa sing mlaku ing saindenging negara, Ekuador minangka negara sing menehi kabeh wong. Diwiwiti kanthi garis pantai siji setengah ewu kilometer kanthi pesisir sing apik banget, lan saka kana tekan Andes lan alas udan ing cekungan kali sing paling akeh ...
Waca lengkap

Lubang Biru Gedhe

10 Objek Wisata Turis Paling Dhuwur ing Belize

10 Dhaptar Atraksi Turis Belize Top Mbayangake negara sing duwe pantai tropis, terumbu karang, formasi guwa, satwa eksotik lan getaran Karibia sing santai. Lan ing pesisir negara iki minangka karang penghalang nomer loro paling gedhe ing donya, lan reruntuhan candhi-candhi kuno kasebar ing saindenging alas. Yen sampeyan mikir manawa negara kaya ...
Waca lengkap
Taman Nasional Manuel Antonio

10 papan sing paling apik ing Kosta Rika

Dumunung ing antarane Nikaragua lan Panama, Costa Rica duwe flora lan fauna sing paling dhuwur ing jagad iki lan kalebu pagunungan, lembah, alas, gunung geni, gunung, tlaga lan kali sing beda-beda. Plancongan sadawane ora ana sing preduli. Mangkene rating saka 10 sing paling menarik ...
Waca lengkap

Lake Matheson

12 tlaga sing paling apik ing Selandia Baru

12 tlaga sing paling apik ing Selandia Baru Daftar isi Dumunung ing Samodra Pasifik sisih kidul-wétan Australia, Selandia Baru kasusun saka rong pulo utama lan misuwur amarga pagunungane lan pemandangan alam sing apik banget. Umume tanah ing pulau kasebut minangka wilayah taman nasional, utamane ing Pulo Selatan, ing endi meh kabeh pesisir kulon ...
Waca lengkap
Lingkungan Glenorchy

7 perjalanan paling apik saka Queenstown Selandia Baru

7 perjalanan paling apik saka Queenstown New Zealand Table of Contents Queenstown minangka kutha resort cilik ing Selandia Baru sing ana ing pinggir Danau Wakatipu lan duwe pemandangan gunung-gunung sing ditutup salju kanthi apik. Durung suwe iki, umume dikenal minangka resor ski, nanging saiki swasana saya owah ...
Waca lengkap
Wilayah Southland

16 wilayah sing paling apik ing Selandia Baru

16 wilayah sing paling apik ing Selandia Baru Daftar konten Salah sawijining negara paling apik ing donya, Selandia Baru ing Oceania kebak atraksi alam sing nggumunake. Akeh gunung geni lan pucuk gunung ing ndhuwur garis pantai sing dawa lan apik karo lembah-lembah sing subur, tlaga lan kali sing mencorong sing mbukak wilayah sing diberkahi iki. Sanajan umume tanah kasebut kalebu Pulo Lor ...
Waca lengkap
Pawai Kelautan ing Selandia Baru.

10 perkara sing nyenengake sing bisa ditindakake ing Napier. Selandia Baru

10 perkara sing nyenengake sing bisa ditindakake ing Napier. Daftar Isi Selandia Baru Kutha cilik Napier ing Pulo Lor, dununge ing pesisir wétan Selandia Anyar sing nyawang Samodra Pasifik, minangka papan sing apik banget lan nyenengake kanggo nikmati hiburan. Napier, uga dikenal kanthi jeneng "Art Deco Capital of the World", kebak bangunan apik sing nampilake gaya arsitektur sing khas; liyane ...
Waca lengkap
Jagad seni sing bisa dipakai lan mobil klasik (World of WearableArt & Museum Mobil Klasik)

9 perkara sing paling apik sing kudu ditindakake ing Nelson. Selandia Baru

9 perkara sing paling apik sing kudu ditindakake ing Nelson. Dhaptar Selandia Anyar Selehake ing gisik Teluk Tasman sing apik, kutha Nelson dununge ing bagean sing apik banget ing Selandia Baru, diubengi karo telung taman nasional liar sing apik banget. Pemukiman paling tuwa ing negara kasebut, kutha iki didegake ing taun 1841 dening Lord Admiral Nelson, sing dijenengi jeneng kasebut. Kutha, kanthi jeneng sing dijuluki ...
Waca lengkap
Lord of the Rings dipun damel film ing Selandia Anyar

9 lelungan dina paling apik saka Auckland. Selandia Baru

9 lelungan dina paling apik saka Auckland New Zealand Contents Auckland, kutha paling gedhe ing Selandia Baru, duwe akeh tawaran. Kutha iki minangka papan padunung kanggo populasi Polinesia paling gedhe ing saindenging jagad. Iki dibangun ing lapangan vulkanik basalt aktif - mung kutha kasebut ing saindenging jagad. Nduwe museum sing apik banget, marina paling gedhe ing belahan bumi ...
Waca lengkap

Taman Nasional Huanglong ing Tiongkok

12 taman nasional paling ayu ing China

12 taman nasional paling ayu ing China Daftar konten Taman nasional bisa uga dudu perkara pertama sing dipikir nalika sampeyan mikir babagan China. Nanging, negara iki duwe luwih saka 200 taman nasional sing unik. Ing taun-taun pungkasan, pamrentah Tiongkok wis nyoba tenan kanggo nggedhekake sistem taman nasional. Utamane kanggo ngimbangi polusi, ...
Waca lengkap
Yangzhou

10 panggonan paling apik tenan ing China sisih wétan

10 Papan Paling Apik tenan ing Tiongkok Wétan Daftar Isi China Wétan iku sawijining dununge. Wis sejarah sing apik, sawetara kutha umure luwih saka 6000 taun. Wis pirang-pirang abad, China sisih wetan nggawe swasana sing nyenengake lan nyenengake jiwa. Tiongkok Wétan seneng banget karo indra sampeyan: saka kutha-kutha banyu sing apik, nyebrang karo kanal sing diisi alon-alon ...
Waca lengkap
Kutha Pingyao

10 panggonan paling apik tenan ing China sisih lor

10 Papan Paling Apik Paling Ndhuwur ing Daftar Isi China Lor Republik Rakyat China minangka negara sing jembar lan maneka warna. Amarga ukurane, sampeyan ora bisa ndeleng kabeh ing sak trip, nanging ana pemandangan sing apik ing saindenging negara. China Lor minangka pilihan sing paling apik kanggo para plancongan pertama. China Lor bakal nemokake ...
Waca lengkap
Jurang Langsung Macan minangka salah sawijining jurang paling jero ing jagad iki

10 panggonan paling apik tenan ing sisih kidul China

10 Papan Paling Apik ing Daftar China Selatan lan China kalebu Amerika Serikat kanthi wiyar sing padha, nanging China meh nganti pirang-pirang milyar wong liyane. Plancongan liwat negara sing jembar iki bisa uga tantangan. Nanging bakal dadi luwih trep yen sampeyan mbagi negara kanthi kondisional dadi bagean sing luwih cilik miturut ...
Waca lengkap
Tembok China sing hebat. Salah sawijining Kaajaiban Anyar ing Jagad iki yaiku Tembok Besar China. Salah sawijining Kaajaiban Anyar ing Dunia

Fakta sing ora dingerteni babagan Tembok Besar China

Fakta sing ora dingerteni babagan Tembok Besar China Tembok Besar China. Salah sawijining Kaajaiban Anyar ing Jagad Tembok Agung China, sing kalebu ing dhaptar Pitu Kaajaiban Anyar ing Jagad, minangka salah sawijining monumen sing paling misuwur ing donya, nanging bisa uga ana sawetara perkara sing durung dingerteni. Tembok sing ngliwati pedesaan China pancen rame banget ing…
Waca lengkap

Apa sing kudu ditindakake ing Omsk

Apa sing kudu ditindakake ing Omsk. Rusia

Apa sing kudu ditindakake ing Omsk. Rusia Daftar isi Ing Rusia, ing sisih kidul Siberia Kulon, ing pertemuan Kali Irtysh lan anak sungai sing tengen, sing diarani Om, kutha Omsk dununge kanthi nyaman. Kanggo manggon ing Siberia Kulon, pilihan kanggo tuku apartemen ing Omsk bisa uga paling apik. Kanggo kutha mesthi cocog kanggo ...
Waca lengkap
Sarang Walet Kastil

Ngaso ing Crimea

Ngaso ing Isi Crimea Ketemu - Crimea! Apa sing dadi pikirane nalika mikir babagan plancongan ing endi? Mesthi - Crimea! Apa sing diarani Crimea? Kaping pisanan, Crimea minangka sejarah sing sugih lan penting. Geno, Yunani, Tatar, Rusia, Ukraina. Iki tegese ana jejak sejarah - benteng, istana, biara, ...
Waca lengkap
Desa resor Dzhubga

Desa resor Dzhubga. Wilayah Krasnodar. Rusia

Desa resor Dzhubga. Wilayah Krasnodar. Rusia Isi Ringkesan ringkes Aku arep ngandhani babagan desa Dzhubga sing kondhang, sanajan cilik banget, dununge apik banget, ing cangkeme kali sing jenenge padha, sing mili menyang Segara Ireng. Kedadeyan yen wong-wong sing lelungan menyang Segara Ireng ing dalan gedhe M-4 ngliwati desa iki, kayata liwat saringan. ...
Waca lengkap

Pulo Sumba

7 pulau endah ing Nusa Tengara. Indonesia

7 pulo endah ing Nusa Tenggara. Indonesia Daftar Isi Atusan pulau sing wetan ing sisih wetan Bali, sing dikenal kanthi jeneng Nusa Tenggara, minangka tujuan plancongan sing saya populer ing sisih wetan Indonesia. Sawetara pulau duwe pantai sing padha apik sing narik kawigaten para tamu ing tangga teparo Bali ...
Waca lengkap
Pulo Nusa Penida.

10 pulau paling ayu ing sacedhake Bali

10 Pulo Paling Éndah cedhak Dhiskusi Bali Bali, uga dikenal minangka Pulo Dewa, minangka tujuan plancongan sing paling populer ing Indonesia. Nggabungake sejarah sing luar biasa karo budaya spiritual eksotik, Bali duwe apa-apa kanggo kabeh wong sing ngunjungi. Lan sing paling penting, pulau iki pancen apik banget, asale saka ...
Waca lengkap
Jamahal Private Resort & SPA ing Bali

10 Hotel Paling Apik ing Bali

10 Top Hotels ing Bali Daftar Isi Bali ora ana sangsi pilihan akomodasi sing paling apik ing Indonesia. Umume hotel budget ing pulau kasebut bisa ditemokake ing Kuta, sing dadi tujuane para turis. Nanging, dhaptar iki kalebu resort mewah paling apik ing Bali sing dirating dening para pengunjung. klempakan ing Nusa Dua, Seminyak lan Ubud. Hotel lan resort Ubud cocog kanggo ...
Waca lengkap
Informasi umum babagan Kuta

Perjalanan kita menyang Bali

Perjalanan kita menyang Bali Dina 1 Rawuh ing Denpasar udakara jam 2 sore. Hotel Bali Hyatt kita ngirimi taksi kanthi DRIVER sing grapyak banget 🙂 lan perjalanan menyang Sanur udakara setengah jam .. menyang Bali Hyatt. Kita langsung seneng karo Sanur ... lan omah-omah sing apik banget lan mesthine cuaca sing apik banget ing Bali ...
Waca lengkap

Teater Epidaurus

7 Kaajaiban Yunani Kuno

7 Kaajaiban Yunani Kuno Daftar Isi Kabeh bangunan kuna sing nggumunake ing Yunani, mung sawetara sing isih urip nganti saiki, dene liyane wis ilang kabeh amarga ana kerusakan amarga bencana alam utawa masarakat dhewe. Malah ing bangunan sing isih ana, sawetara bagean wis rusak sebagian utawa rampung. Akeh gaweyan restorasi sing ditindakake kanggo ngreksa ...
Waca lengkap
Patung Persatuan (182m) - (Patung Unity) - patung paling dhuwur ing donya

8 patung paling gedhe ing donya

8 Patung paling gedhe ing jagad iki Daftar isi Patung gedhe wis dibangun wiwit jaman kuna. Dibangun dening wong Mesir kuno ing Karajan Lawas, Great Sphinx dhuwuré 20 meter (66,34) lan isih tetep dadi salah sawijining patung paling gedhe ing donya. Sajrone 30 taun kepungkur, jagad iki nyekseni konstruksi sing luwih dhuwur lan luwih gedhe ...
Waca lengkap
Gua # 10. Gua Ellora

Temokake Gua Ellora kuno ing India

Temokake Gua Ellora Kuno ing India Daftar Isi Gua Ellora minangka salah sawijining kompleks monastik paling gedhe ing donya, dununge 30 km (20 mil) ing sisih lor-lor-kulon Aurangabad, cedhak desa Ellora ing India. Penganut agama Buddha, Hindu lan Jainisme nggawe kompleks iki ing antarane abad kaping enem lan kaping sepuluh ...
Waca lengkap
Lubang Biru Gedhe

10 Objek Wisata Turis Paling Dhuwur ing Belize

10 Dhaptar Atraksi Turis Belize Top Mbayangake negara sing duwe pantai tropis, terumbu karang, formasi guwa, satwa eksotik lan getaran Karibia sing santai. Lan ing pesisir negara iki minangka karang penghalang nomer loro paling gedhe ing donya, lan reruntuhan candhi-candhi kuno kasebar ing saindenging alas. Yen sampeyan mikir manawa negara kaya ...
Waca lengkap
10 pantai paling apik ing Spanyol

10 pantai paling apik ing Spanyol

10 Konten Pungkasan Pantai ing Spanyol minangka tujuan plancongan sing populer ing Eropa, Spanyol misuwur amarga budaya lan pemandangan alam sing apik banget. Pesisir kasebut narik kawigaten para turis sing pengin santai nalika srengenge nalika preinan musim panas. Garis pantai Spanyol, kanthi pirang-pirang pantai lan lanskap, beda-beda kaya endahe. Saka pesisir sibuk ...
Waca lengkap
Catacombs Paris

6 pandelengan ala ing Prancis

6 Atraksi Paling Nggumunake ing Prancis Daftar Isi Wong-wong padha kepincut karo garis pantai Prancis sing apik amarga akeh sebab. Kutha lampu lan Menara Eiffel sing legendaris narik jutaan wong kanthi kaendahane. Sawetara landmark Prancis wis misuwur, nanging ing sisih liyane. Yen sampeyan lagi golek barang sing ora bisa ditemokake, bukak sawetara pemandangan sing nggegirisi ...
Waca lengkap

Bener ... lucu

Kabeh wong ngapusi

Kepiye carane ngapusi kita, aku pengin nuduhake pengalaman nggunakake ulasan agregator Booking hotel, uga layanan Ulasan Google. Mangkene carane. Musim salju iki (2020), aku mlayu menyang Sri Lanka, lan nginep ing kana ing hotel sing wis dipesen. Hotel kasebut dipilih kanthi tliti adhedhasar tinjauan, foto, lan perkiraan pengunjung sing sejatine sifate. Informasi iki dipikolehi saka ...
Waca lengkap
Informasi umum babagan Kuta

Perjalanan kita menyang Bali

Perjalanan kita menyang Bali Dina 1 Rawuh ing Denpasar udakara jam 2 sore. Hotel Bali Hyatt kita ngirimi taksi kanthi DRIVER sing grapyak banget 🙂 lan perjalanan menyang Sanur udakara setengah jam .. menyang Bali Hyatt. Kita langsung seneng karo Sanur ... lan omah-omah sing apik banget lan mesthine cuaca sing apik banget ing Bali ...
Waca lengkap

Ora ana cathetan sing ditemokake.

Peta negara turis

Ngenalake sampeyan peta negara, kanthi atraksi turis sing dituduhake lan obyek menarik lan penting liyane. Peta interaktif lengkap, ngemot foto lan deskripsi atraksi, dhukungan telusuran sing cerdas, ngurutake SERP lan pandhu arah lengkap... Pengunjung sing ndaftar ing situs iki nduweni akses menyang fungsi kertu sing luwih maju - nambahake spidol, trekking, rute sampeyan dhewe lan liya-liyane. Uga kanggo sampeyan peta satelit, peta ketinggian lan relief, lan peta cuaca fungsional kanthi dhukungan ramalan.

Gunakake kanthi nyenengake!

Peta lagi dimuat, mangga ditunggu ...

Tips migunani kanggo lelungan. Life hacks

Apa ora wektu yen kita lelungan ?! ;)
asist

Bangun sawijining esuk sawise turu sing ora tenang, Gregor Samsa ngerti yen dheweke wis dadi serangga sing elek ing kasur.

Nganggo peta, mangga ngenteni ...