logo Logo Journey-assist.com

Lelungan - Pitulung

Tansah wektu sing apik kanggo Perjalanan sing apik
Главная страница
Pemilih umum
Padha mung cocog
Nggoleki ing judhul
Telusuri ing isi
Telusuri ing kiriman
Telusuri ing kaca

Sugeng rawuh ing portal informasi lan pitulung Journey-assist!

Misi kita yaiku ngewangi sampeyan kanggo ngatur sawijining mandiri lelungan! Apa kerja utawa perjalanan pendhidhikan, tematik tematik, dolan blanja, wisata foto utawa mung lelungan kanthi tujuan santai. Ing kene sampeyan bakal nemokake kabeh informasi sing dibutuhake kanggo nindakake iki. Wiwit saka peta interaktif kanthi obyek wisata lan dipungkasi karo saran lan ulasan turis sing duwe pengalaman, kanthi laporan foto lan video.

Uga ing portal sampeyan bisa nemokake informasi migunani babagan macem-macem negara, obyek wisata lan obyek menarik liyane.

Kanggo wong sing pancen grapyak banget, portal kasebut menehi kesempatan kanggo nerbitake artikel, nuduhake tips lan hacking urip, menehi komentar lan crita babagan lelungan.

Journey-assist. Informasi kanggo ngatur lelungan independen

Peta negara turis

Ing ngisor ikikalebu link menyang peta negara sing nduwe obyek penting kanggo pariwisata sing dituduhake lan ora mung.

Dhaptar ing ngisor peta minangka dhaptar tandha ing peta. Sampeyan uga bisa ngatur ngurutake (miturut abjad, miturut kategori, utawa jarak saka lokasi sampeyan)

Yen sampeyan kepengin weruh sawetara panandha, ing katrangane, sampeyan mesthi bisa nemokake tombol "ngetung rute", ngeklik sing bakal nggawa sampeyan menyang navigator Google.

Kanggo sing pangguna ing situs, sampeyan bisa nambah tandha-tandha, tandha-tandha pandhangan sing menarik, lan sampeyan uga bakal duwe akun online pribadi sing lengkap.

Gunakake kanthi nyenengake!

Tulisan Pengunjung

Artikel sing diterbitake ing kaca iki kedhaftar pengunjung ing portal kita. Mesthi wae, artikel utawa review sampeyan bisa uga katon ing kene. Artikel sing kalebu tips migunani, rekomendasi, deskripsi papan sing menarik, ulasan lan liya-liyane. Mesthine, sadurunge diterbitake, kabeh artikel wis moderat kanggo relevan karo isi 🙂

Kanggo nggawe publikasi, bukak akun pribadi, utawa klik INI

Ora kejawab - Rocks of Moher

10 panggonan paling apik sing bisa dikunjungi ing Irlandia

10 Tempat Paling Anyar sing Bakal Dikunjungi Irlandia Daftar Isi Saka budaya Celtic sing apik nganti mujur nengen sing beda-beda, Irlandia minangka tujuan plancongan sing umure meh asile mitos. Pulo Emerald pancen ijo, pemandangan pancen apik banget lan masarakat pancen grapyak banget. kanggo ukurane cilik, kutha rame lan pinggiran kutha sing jembar, ...
Waca lengkap
Kastil Malahide

7 kastil paling apik ing Dublin

7 Kastil Paling Nyengsemaken Ing Dhiskusi Dublin Ibu kutha Irlandia minangka Mekkah kanggo sapa wae sing kepengin sejarah lan arsitektur kerajaan. Dublin duwe kesempatan kanggo ndeleng Katedral St. Patrick ing abad kaping 12, bangunan Trinity College lan uga Kastil Dublin dhewe. saka Dublin nalika lelungan uga nawakake kesempatan kanggo njelajah sawetara ...
Waca lengkap
Taman Nasional Huanglong ing Tiongkok

12 taman nasional paling ayu ing China

12 taman nasional paling ayu ing China Daftar konten Taman nasional bisa uga dudu perkara pertama sing dipikir nalika sampeyan mikir babagan China. Nanging, negara iki duwe luwih saka 200 taman nasional sing unik. Ing taun-taun pungkasan, pamrentah Tiongkok wis nyoba tenan kanggo nggedhekake sistem taman nasional. Utamane kanggo ngimbangi polusi, ...
Waca lengkap
Yangzhou

10 panggonan paling apik tenan ing China sisih wétan

10 Papan Paling Apik sing Ndhuwur ing Wétan China Wétan China iku sawijining dununge. Wis sejarah sing apik, sawetara kutha umure luwih saka 6000 taun. Wis pirang-pirang abad, China sisih wetan nggawe swasana sing nyenengake lan nyenengake jiwa. Tiongkok Wétan nyenengake kabeh rasa sampeyan: saka kutha-kutha banyu sing apik, nyebrang karo kanal sing diisi alon-alon ...
Waca lengkap
Kutha Pingyao

10 panggonan paling apik tenan ing China sisih lor

10 Papan Paling Apik Paling Ndhuwur ing Daftar Isi China Lor Republik Rakyat China minangka negara sing jembar lan maneka warna. Ukurane ora bisa dideleng kabeh ing sak trip, nanging ana pemandangan sing apik ing saindenging negara. China Lor minangka pilihan sing paling apik kanggo para plancongan pertama. China Lor minangka papan sing bakal ditemokake ...
Waca lengkap
Jurang Langsung Macan minangka salah sawijining jurang paling jero ing jagad iki

10 panggonan paling apik tenan ing sisih kidul China

10 Papan Paling Apik ing Daftar China Selatan lan China kalebu Amerika Serikat kanthi wiyar sing padha, nanging China kalebu meh nganti pirang-pirang milyar wong. Plancongan liwat negara sing jembar iki bisa uga tantangan. Nanging bakal dadi luwih trep yen sampeyan mbagi negara kanthi kondisional dadi bagean sing luwih cilik miturut ...
Waca lengkap

Bener ... lucu

Kabeh wong ngapusi

Kepiye cara ngapusi kita, aku pengin nuduhake pengalaman nggunakake ulasan agregator pesenan hotel, uga layanan Ulasan Google. Musim salju iki (2020), aku mabur menyang Sri Lanka lan nginep ing kana ing hotel sing wis dipesen. Hotel kasebut dipilih kanthi tliti adhedhasar tinjauan, foto, lan perkiraan pengunjung sing sejatine sifate. Informasi iki dipikolehi saka Pesenan lan ...
Waca lengkap
Informasi umum babagan Kuta

Perjalanan kita menyang Bali

Perjalanan kita menyang Bali Dina 1 Rawuh ing Denpasar udakara jam 2 sore. Hotel Bali Hyatt kita ngirimi taksi kanthi DRIVER sing grapyak banget 🙂 lan perjalanan menyang Sanur udakara setengah jam .. menyang Bali Hyatt. Kita langsung seneng karo Sanur ... lan omah sing apik iki lan mesthine cuaca sing apik banget ing Bali ...
Waca lengkap

Taman Nasional Huanglong ing Tiongkok

12 taman nasional paling ayu ing China

12 taman nasional paling ayu ing China Daftar konten Taman nasional bisa uga dudu perkara pertama sing dipikir nalika sampeyan mikir babagan China. Nanging, negara iki duwe luwih saka 200 taman nasional sing unik. Ing taun-taun pungkasan, pamrentah Tiongkok wis nyoba tenan kanggo nggedhekake sistem taman nasional. Utamane kanggo ngimbangi polusi, ...
Waca lengkap
Yangzhou

10 panggonan paling apik tenan ing China sisih wétan

10 Papan Paling Apik sing Ndhuwur ing Wétan China Wétan China iku sawijining dununge. Wis sejarah sing apik, sawetara kutha umure luwih saka 6000 taun. Wis pirang-pirang abad, China sisih wetan nggawe swasana sing nyenengake lan nyenengake jiwa. Tiongkok Wétan nyenengake kabeh rasa sampeyan: saka kutha-kutha banyu sing apik, nyebrang karo kanal sing diisi alon-alon ...
Waca lengkap
Kutha Pingyao

10 panggonan paling apik tenan ing China sisih lor

10 Papan Paling Apik Paling Ndhuwur ing Daftar Isi China Lor Republik Rakyat China minangka negara sing jembar lan maneka warna. Ukurane ora bisa dideleng kabeh ing sak trip, nanging ana pemandangan sing apik ing saindenging negara. China Lor minangka pilihan sing paling apik kanggo para plancongan pertama. China Lor minangka papan sing bakal ditemokake ...
Waca lengkap
Jurang Langsung Macan minangka salah sawijining jurang paling jero ing jagad iki

10 panggonan paling apik tenan ing sisih kidul China

10 Papan Paling Apik ing Daftar China Selatan lan China kalebu Amerika Serikat kanthi wiyar sing padha, nanging China kalebu meh nganti pirang-pirang milyar wong. Plancongan liwat negara sing jembar iki bisa uga tantangan. Nanging bakal dadi luwih trep yen sampeyan mbagi negara kanthi kondisional dadi bagean sing luwih cilik miturut ...
Waca lengkap
Tembok China sing hebat. Salah sawijining Kaajaiban Anyar ing Jagad iki yaiku Tembok Besar China. Salah sawijining Kaajaiban Anyar ing Dunia

Fakta sing ora dingerteni babagan Tembok Besar China

Fakta sing ora dingerteni babagan Tembok Besar China Tembok Besar China. Salah sawijining Kaajaiban Anyar ing Dunia Tembok Agung China, sing kalebu ing dhaptar Pitu Kaajaiban Anyar ing Dunia, minangka salah sawijining monumen sing paling misuwur ing donya, nanging bisa uga ana sawetara perkara sing durung sampeyan ngerti. ing…
Waca lengkap

Ora kejawab - Rocks of Moher

10 panggonan paling apik sing bisa dikunjungi ing Irlandia

10 Tempat Paling Anyar sing Bakal Dikunjungi Irlandia Daftar Isi Saka budaya Celtic sing apik nganti mujur nengen sing beda-beda, Irlandia minangka tujuan plancongan sing umure meh asile mitos. Pulo Emerald pancen ijo, pemandangan pancen apik banget lan masarakat pancen grapyak banget. kanggo ukurane cilik, kutha rame lan pinggiran kutha sing jembar, ...
Waca lengkap
Kastil Malahide

7 kastil paling apik ing Dublin

7 Kastil Paling Nyengsemaken Ing Dhiskusi Dublin Ibu kutha Irlandia minangka Mekkah kanggo sapa wae sing kepengin sejarah lan arsitektur kerajaan. Dublin duwe kesempatan kanggo ndeleng Katedral St. Patrick ing abad kaping 12, bangunan Trinity College lan uga Kastil Dublin dhewe. saka Dublin nalika lelungan uga nawakake kesempatan kanggo njelajah sawetara ...
Waca lengkap

Остров Нуса Пенида.

10 самых красивых островов возле Бали

10 самых красивых островов возле Бали Оглавление Бали, также известный как Остров Богов, является самым популярным местом для путешествий в Индонезии. Сочетая в себе невероятную историю с экзотической духовной культурой, Бали предлагает что-то для каждого кто его посетит. И что самое главное, остров действительно красив, на нем есть все, от …
Waca lengkap
Jamahal Private Resort & SPA ing Bali

10 Hotel Paling Apik ing Bali

10 Top Hotels ing Bali Daftar Isi Bali ora ana sangsi pilihan akomodasi sing paling apik ing Indonesia. Umume hotel budget ing pulau kasebut bisa ditemokake ing Kuta, sing dadi tujuane para turis. Nanging, dhaptar iki kalebu resort mewah paling apik ing Bali sing dirating dening para pengunjung. klempakan ing Nusa Dua, Seminyak lan Ubud. Hotel lan resort Ubud cocog kanggo ...
Waca lengkap
Informasi umum babagan Kuta

Perjalanan kita menyang Bali

Perjalanan kita menyang Bali Dina 1 Rawuh ing Denpasar udakara jam 2 sore. Hotel Bali Hyatt kita ngirimi taksi kanthi DRIVER sing grapyak banget 🙂 lan perjalanan menyang Sanur udakara setengah jam .. menyang Bali Hyatt. Kita langsung seneng karo Sanur ... lan omah sing apik iki lan mesthine cuaca sing apik banget ing Bali ...
Waca lengkap

Nyilem situs Sakenan

Beda kanggo lelungan. Pros lan Cons.

Maneka cara plancongan. Keuntungan lan kontra. Daftar konten Plancongan udhara. Pro - Mesthi wae, plancongan utama plancongan udara yaiku kecepatan. Apamaneh nalika lelungan adoh. Nanging kacepetan, pisanan kabeh, ngirit wektu sing larang regane. Apa sing bakal nggawa sampeyan dina nganggo mobil utawa sepur biasa, udhara mbutuhake pesawat siji jam. Uga, lelungan udara kanthi statistik ...
Waca lengkap

Tips migunani kanggo lelungan. Life hacks

Tujuan sing paling populer

Apa ora wektu yen kita lelungan ?! ;)
asist