Journey-Assist

Udhëtim - Ndihmoni

Gjithmonë koha e mirë për një Udhëtim të mirë
ru Русский
Shtëpi
Zgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshje të sakta
Kërko në titull
Kërko në përmbajtje
Kërko në mesazhe
Kërko në faqe

Udhëtimi Asistent

Mirësevini në portalin e informacionit dhe aplikimit Journey-ndihmuar!

Misioni ynë është t'ju ndihmojmë në organizimin e pavarur udhëtim! Pavarësisht nëse është punë apo udhëtime arsimore, turne tematik, turne pazar, turne fotografish ose thjesht një udhëtim për t'u çlodhur. Këtu do të gjeni të gjitha informacionet që ju nevojiten për këtë. Duke u nisur nga informacioni për motin dhe duke përfunduar me këshilla dhe rishikime të turistëve me përvojë, me foto dhe raporte video.

Udhëtimi është i Rëndësishëm!

Pasi të keni filluar një herë të udhëtoni, tashmë është e pamundur të ndalet. Në konfirmim të kësaj - një histori e larmishme e udhëtarëve.

Udhëtimi nuk është vetëm aventura dhe mundësi për të ndier një shije për jetën - udhëtimet ndryshojnë jetën për mirë.
Kjo është një mënyrë e mrekullueshme për të përmirësuar cilësinë e jetës, për të zgjeruar horizontet tuaja, dhe çdo udhëtim është një kujtim për jetën!

Turneu më i mirë në botë!

Liria për të planifikuar udhëtimin tuaj Udhëtimi më i mirë në botë duhet të përgatitet dhe kryhet në mënyrë të pavarur!

Asnjë agjenci udhëtimesh nuk e di më mirë se ju se çfarë saktësisht ju nevojitet në udhëtimin tuaj dhe si ta organizoni atë në mënyrë që të merrni më shumë mirë nga sa prisni. 🙂

Gjithçka për kudo

Në faqet e portalit tonë ne u përpoqëm të shqyrtojmë dhe prezantojmë të gjitha vendet e botës. Ata përshkruan sasinë maksimale të informacionit rreth tyre, ndër të cilat ka të ngjarë të gjeni gjithçka që ju nevojitet.
Histori. Gjeografia, Klima, Ekonomia, Kultura, Kuzhina, ndonjë gjë interesante, libra frazash, fjalorë, harta, galeri fotografish dhe fotografish, video, këshilla me përvojë dhe shumë më tepër ...

A nuk është koha që ne të udhëtojmë ?! ;)

Raportoni një typo

Teksti që do t'u dërgohet redaktorëve tanë: