logo Logo Journey-assist.com

Lalampahanna - Pitulung

Salawasna waktos anu saé kanggo lalampahan anu saé

Wilujeng sumping di portal perjalanan kami Journey-assist!

Misi kami nyaéta ngabantosan anjeun pikeun ngatur mandiri perjalanan! Naha éta damel atanapi atikan pendidikan, wisata tematik, wisata balanja, tur poto atanapi nembé ngarambat tujuan pikeun santai. Di dieu anjeun bakal mendakan sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngalakukeun ieu. Dimimitian ti peta interaktif sareng atraksi sareng ditungtungan ku nasihat sareng ulasan turis anu berpengalaman, sareng laporan poto sareng pidéo.

Ogé dina portal anjeun tiasa mendakan seueur inpormasi anu berguna ngeunaan seueur nagara, atraksi sareng objék anu pikaresepeun sanésna.

Pikeun komunikasi khusus, portal nyayogikeun kasempetan nyebarkeun tulisan anjeun, bagikeun tip sareng hacks kahirupan anjeun, tinggalkeun tanggapan sareng carita perjalanan anjeun.

Inpormasi pikeun ngatur perjalanan mandiri

Tujuan wisata anu pang populerna

Tulisan anu diterbitkeun di dieu didaptarkeun datang ka portal kami. Tangtosna, tulisan atanapi ulasan anjeun ogé tiasa dipidangkeun di dieu. Tulisan anu kalebet kiat, rekomendasi, pedaran ngeunaan tempat anu menarik, ulasan sareng barang sapertos kitu. Tangtosna, sateuacan dipedalkeun, sadaya tulisan dimoderatikeun pikeun patalina eusi 🙂

Pikeun nyieun publikasi anjeun, buka akun pribadi anjeun, atanapi ngan pencét DIDIEU 🙂

ViétnamLaosТаиланд
IndiaMaladéwaFilipina
IndonesiaCinaSri Lanka
KambojaСингапурJepang
kalkun  

Sadaya publikasi ngeunaan nagara-nagara Asia

Anatolia Wétan

7 daérah anu éndah di Turki

Daptar Eusi Daérah Anu 7 Éndah di Turki 97 persén jembar bumi Turki ageung aya di Asia, kalayan tilu persén daérah na aya di Semenanjung Balkan di Éropa Tenggara, dipisahkeun ti sésana nagara ku Bosphorus, Laut Marmara sareng Dardanelles. Turki dibatesan ku Laut Aegean, Hideung sareng Laut Tengah sareng gaduh garis pantai anu panjang anu indah. Seueur ...
Maca lengkep
Pantai Kaputas

10 pantai pangsaéna di Turki

Top 10 Basisir di Turki Daptar Eusi Turki mangrupikeun tambalan kuno budaya, masarakat sareng bentang. Kalayan Éropa Wétan dina hiji sisi sareng Asia di sisi anu sanés, Turki parantos ngawangun sajarah panjang na dina pangaruh karajaan, hubungan budaya sareng rute padagangan anu ngalangkungan éta. Bentang alam na sareng basisir ...
Maca lengkep
Masjid Biru

10 atraksi Istanbul pangsaéna kalkun

10 atraksi Istanbul pangsaéna Turki Daptar Eusi Istanbul mangrupikeun kota anu saé pikeun ngalestarikeun budaya sareng sejarahna, nyampur kana kota anu pikaresepeun anu seueur nawiskeun para wisatawan ti sakumna penjuru dunya. Diadegkeun dina jaman Neolitikum, Istanbul ayeuna mangrupikeun kota modéren anu tetep leres-leres pikeun warisan sajarah na ngalangkungan masjid, basilicas sareng ...
Maca lengkep
Pulo Halmahera di Indonésia (daérah 18 km 040) - Halmahera

10 pulau panggedéna di Indonésia

10 pulau panggedéna di Indonésia Daptar eusi Indonésia mangrupikeun gugus pulau panggedéna di dunya, kalayan henteu kirang ti 17 kapuloan katutupan leuweung di sisi laut Asia. Lima pulau dianggap utama kusabab ukuranana ageung, sedengkeun sésana dibagi antara 000 kapuloan Indonesia anu langkung alit. Kuring nampilkeun perhatosan anjeun ka 30 pulau panggedéna di Indonésia. sapuluh…
Maca lengkep
Pantai Tanjung Aan

10 pantai pangsaéna di pulau Lombok di Indonésia

10 Basisir Pangsaéna di Pulo Lombok di Indonésia Daptar Eusi Wisatawan sumping ka Lombok ku seueur alesan. Éta panginten hoyong ngajajah alam atanapi terang langkung seueur perkawis komunitas pulau Muslim anu dominan ieu. Anu sanésna ngan ukur hoyong ningali sababaraha pantai anu pangsaéna di Lombok, berjemur, sareng kamungkinan snorkeling, terjun sareng berselancar. Aya ...
Maca lengkep
Panonpoé Tilelep. Kapuloan Raja Ampat

10 pulau terbaik di Indonésia

10 Eusi Pulo Pangsaéna Indonésia Indonésia aya diantara Laut India sareng Pasipik sareng saluhureun khatulistiwa. Nagara unik ieu ngagaduhan langkung ti 17 pulau anu béda. Pulo anu paling kasohor sapertos Jawa, Sumatra sareng Kalimantan mangrupikeun pulau panggedéna di dunya, tapi anu langkung alit ogé pantes didatangan. Padahal henteu ...
Maca lengkep

Britania AgeungUkraineCéko
JérmanPerancisSwiss
IrlandiaKroasiaYunani
SpanyolMonténégroPolandia
   

Sadaya publikasi ngeunaan nagara Éropa

Teater Epidaurus

7 Kaajaiban Yunani Kuno

7 Kaajaiban Yunani Kuno Daptar Eusi Tina sadaya gedong kuno anu endah di Yunani, ngan sakedik anu salamet dugi ka ayeuna, sedengkeun anu sanésna lengkep ngaleungit tina pandangan kusabab karusakan akibat bencana alam atanapi masarakat nyalira. Bahkan di gedong-gedong anu masih hirup, sababaraha bagéan sawaréh atanapi lengkep musnah. Seueur padamelan restorasi dilakukeun pikeun ngalestarikeun ...
Maca lengkep
Istana Malbork

10 tempat wisata anu pang populerna di Polandia

10 daptar atraksi paling populér di Polandia Polandia salamet mangabad-abad tina konflik sareng janten nagara independen anu bangga siap nyandak peran anyar dina sajarah modéren. Datang ka Polandia mendakan naon anu dipikaterang ku warga masarakat ti saprak lami: Polandia mangrupikeun nagara anu ngagaduhan budaya anu euyeub, bentang anu indah sareng situs bersejarah anu henteu biasa. Naha anjeun nalungtik ...
Maca lengkep
Kota Kavala

Kaseueuran tujuan liburan anu diremuskeun di Yunani

Kaseueuran Tujuan Anu Teu Diremehkeun di Yunani Daptar Eusi Yunani dikenal salaku tempat peradaban sareng démokrasi, teu kakantun kana Olimpiade anu kasohor. Éta mangrupikeun tujuan wisata anu pohara populér kalayan sababaraha tujuan anu terkenal sapertos Santorini sareng Athena. Sedengkeun tempat liburan ieu pinuh ku hal-hal anu luar biasa pikeun ditingali sareng ...
Maca lengkep
Basisir di Kirillovka

Kirillovka. Beristirahat di Laut Azov. Ukraina

Kirillovka. Beristirahat di Laut Azov. Ukraina Daftar eusi Dina kerangka tren di dunya perjalanan, waktuna pikeun ningali deui nagara-nagara tempat urang cicing, tibatan ngalamun dimana dimana ayeuna urang teu tiasa. Pikeun pangeusi Ukraina, contona, aya Laut Azov anu saé! Sareng upami anjeun hoyong tingali sacara deukeut ka anjeunna dina ...
Maca lengkep
Pulo samos di Yunani. Pulo pulau Aegean

10 pulau panggedéna di Yunani

10 pulau panggedéna di Yunani Daptar eusi Hésé pikeun leres-leres nyarios sabaraha pulau anu sumebar di Yunani. Ahli géograpis ngira-ngira yén aya diantara 1200 sareng 6000 pulau anu béda. Nanging, kaseueuran aranjeunna alit sareng tetep teu cicing di sababaraha abad ka pengker. Yunani mangrupikeun sababaraha grup kapuloan, anu seueur aya di Aegean sareng ...
Maca lengkep
Pulo Lesvos - Lesbos (daérah 1 km 630)

7 pulau timur laut éndah Laut Aegean. Yunani

7 pulau timur laut éndah Laut Aegean. Yunani Daptar eusi Kapuloan Aegean timur laut, sumebar di sapanjang basisir Aegean Asia Minor, ngawangun hiji nusantara anu rada wenang. Pulo-pulo ieu, anu paling jauh tina kapuloan Yunani, ngan ukur tiasa kahontal ku laut atanapi hawa sareng saé pisan. Pulo ieu kasohor ...
Maca lengkep

KényaNamibiaTanzania
MadagaskarMaroko 

Sadaya publikasi ngeunaan nagara-nagara Afrika

Kota Marrakech (Marrakech)

10 Tujuan Top di Maroko

10 Tujuan Top di Maroko Eusi Humphrey Bogart sareng Ingrid Bergman tiasa masihan dunya Casablanca, kota panggedéna di nagara éta, tapi Maroko seueur ningali di luar kota anu mulia ieu. Tilas jajahan Perancis ieu masihan kasempetan ka para palancong pikeun neuleumkeun kahirupan budaya Arab sareng Berber kuno, berjemur di pantai ...
Maca lengkep
Kota Biru - Chefchaouen

10 tempat wisata & Maroko pangalusna di Maroko - TripAdvisor

Daptar Eusi Top 10 Objek Wisata Teratas Maroko basisir Maroko sareng bentang anu pikaresepeun, kalayan pantai anu panjang, palabuan mancing anu dibenteng, pélasan anu subur sareng Pegunungan Atlas Tinggi, tiasa janten minat wisatawan. Tambahkeun ka ieu kota-kota kaisar Fez, Meknes sareng Marrakesh, kalayan conto anu hadé pikeun arsitektur Islam mimiti, sareng anjeun ...
Maca lengkep
Pantai Las Cuevas, Asilah

10 pantai pangsaéna di Maroko

Top 10 Daptar eusi Maroko Basisir basisir Maroko basisir ngalir sapanjang Samudera Atlantik ka beulah kulon sareng Laut Tengah di beulah kalér, anu hartosna aya seueur pantai anu tiasa didatangan sareng dinikmati. Aya seueur tujuan anu saé pikeun para peselancar anu getol sareng peminat olahraga perairan, tapi henteu ...
Maca lengkep
Kuil mastaka Hatshepsut

10 candi kuno Mesir anu paling ngirut

10 candi kuno Mesir anu paling ngirut Eusi Mesir Sejarah arsitektur Mesir kuno balik rébuan taun. Candi Mesir pangheulana diwangun sakitar tengah milénium ka 4 SM sareng ngan ukur struktur buluh. Bait terakhir, dianggo ku urang Mesir kuno pikeun tujuan na, dijantenkeun candi dugi ka abad ka-6 ti ...
Maca lengkep
Taman Nasional Namib-Naukluft di Namibia

10 tempat anu paling saé di Namibia

10 Tempat Pangunjung Top di Namibia Daptar Eusi Afrika Kidul Kulon mangrupikeun bumi Namibia, tilas jajahan Jérman anu ngagaduhan kamerdékaan ngan dina taun 1990. Namibia dipikaterang ku industri inten sareng budaya nyiduhna, ogé sajumlah atraksi alam anu endah. Upami ideu anjeun ngeunaan impian impian kalebet seueur petualangan aktif ...
Maca lengkep

Cadangan. Taman Nasional Pantonal

5 daérah anu paling saé di Brasil

5 daérah anu paling indah di Brazil Daptar eusi Brazil mangrupikeun raksasa Amérika Kidul. Nagara ieu mangrupikeun nagara ageung di buana sareng nagara kalima panggedéna di dunya. Éta tempat pikeun sababaraha kota anu paling padumukan sareng kota anu kawéntar di dunya; sapertos Rio de Janeiro, sareng sadayana tiasa ngabayangkeun metropolis basisir terkenal ieu. 5 paling geulis ...
Maca lengkep
Reserva Eduardo Avaroa. Bolivia

10 tempat wisata & tempat wisata Bolivia terbaik - TripAdvisor

Daptar Eusi 10 Objek Wisata Top Bolivia Bolivia mangrupikeun nagara anu paling luhur sareng paling terpencil di bumi, anu seueur tetep henteu keuna ku waktos. Bolivia mangrupikeun tempat pikeun langkung seueur masarakat adat tibatan nagara sanés di Amérika. Pikeun palancong, Bolivia nawarkeun campuran rupa-rupa pangalaman budaya multinasional, lanskap alam anu anca sareng petualangan anu ekstrim. Abdi ngabayangkeun ...
Maca lengkep
Kapuloan Galapagos di Ékuador. Kaajaiban alam

10 tempat anu paling saé di Ékuador

10 Tempat Pangunjung Anu Top di Ékuador Dingaranan nami Equator anu ngalir di saluareun nagara, Ékuador mangrupikeun nagara anu nawiskeun sababaraha hal pikeun sadayana. Dimimitian ku hiji satengah rébu kilométer garis pantai kalayan pantai anu megah, sareng ti ditu ka Andes sareng leuweung hujan di cekungan walungan anu paling lengkep di dunya - ...
Maca lengkep

Héjo Liang Biru

10 Atraksi Wisata Top-Top di Bélis

Top 10 Atraksi Wisata Bélis Daptar Eusi Bayangkeun nagara anu ngagaduhan pantai tropis, terumbu karang, formasi guha, satwa aheng sareng getaran Karibia anu santai. Sareng sapanjang basisir nagara ieu mangrupikeun karang panghalang kadua pangageungna di dunya, sareng reruntuhan candi kuno sumebar di sapanjang leuweung na. Upami anjeun mikir yén nagara sapertos kitu ...
Maca lengkep
Taman Nasional Manuel Antonio

10 tempat anu paling dipikaresep di Kosta Rika

Bertempat antara Nikaragua sareng Panama, Kosta Rika ngagungkeun kapadetan flora sareng fauna anu luhur di dunya salaku bentang gunung, lembah, leuweung, gunung seuneuan, pantai, situ sareng walungan. Iinditan sapanjang éta moal aya anu teu paduli. Ieu rating kuring tina 10 paling pikaresepeun ...
Maca lengkep

Situ Matheson

12 situ anu paling indah di Selandia Anyar

12 danau anu paling indah di Selandia Anyar Daptar eusi Perenahna di Samudra Pasipik beulah kidul Australia, Selandia Anyar diwangun ku dua pulau utama sareng kasohor ku gunung na anu bentang sareng bentang alam anu ngajentul. Kaseueuran lahan di pulau-pulau mangrupikeun daérah taman nasional, khususna di Pulo Kidul, dimana ampir sadayana basisir kulon sapanjang ...
Maca lengkep
Lingkungan Glenorchy

7 dinten perjalanan anu pangsaéna ti Queenstown Selandia Baru

7 dinten perjalanan anu pangsaéna ti Queenstown Selandia Anyar Eusi Queenstown mangrupikeun kota resor alit di Selandia Anyar, tempatna di sisi Danau Wakatipu sareng ngagungkeun pemandangan gunung anu katutup salju. Henteu lami pisan, éta dipikaterang utamina salaku tempat ski, tapi ayeuna kaayaan parantos robih sacara dramatis ...
Maca lengkep
Daérah Kidul

16 daérah anu paling indah di Selandia Anyar

16 daérah paling saé di Selandia Anyar Daptar eusi Salah sahiji nagara anu paling indah di dunya, Selandia Anyar di Oséania pinuh ku atraksi alam anu ngajentul. Seueur gunung seuneuan sareng puncak gunung naék di luhur garis basisir anu panjang sareng éndah kalayan lembah anu subur, danau sareng walungan anu ngagenclang ngalangkungan bumi anu berkah ieu. Sanaos seueur daratan nagara diwangun ku Pulo Kalér ...
Maca lengkep
Parade Kelautan di Selandia Anyar.

10 hal anu pikaresepeun pikeun dilakukeun di Napier. Selandia Baru

10 hal anu pikaresepeun pikeun dilakukeun di Napier. Daptar Eusi Selandia Anyar Kota leutik Napier di Pulo Kalér, ayana di basisir wétan Selandia Anyar anu nyanghareup ka Samudera Pasipik, mangrupikeun tempat anu saé pisan pikaresepeun pikeun hiburan anu pikaresepeun. Napier, ogé katelah "Art Deco ibukota dunya", pinuh ku gedong-gedong hebat anu nembongkeun gaya arsitektur anu khas; Tambih deui ...
Maca lengkep
Dunya seni maké sareng mobil klasik (World of WearableArt & Museum Mobil Klasik)

9 hal anu paling saé dilakukeun di Nelson. Selandia Baru

9 hal anu paling saé dilakukeun di Nelson. Daptar Eusi Selandia Anyar Anu aya di sisi Teluk Tasman anu indah, kota Nelson perenahna di bagian anu indah di Selandia Anyar, dikurilingan ku tilu taman nasional anu endah. Padumukan pangkolotna di nagara éta, kota ieu diadegkeun dina 1841 ku Lord Admiral Nelson, anu dingaranan saha éta. Kota, landian asih ...
Maca lengkep
Lord of Cingcin ngajajah di Selandia Anyar

9 dinten perjalanan anu pangsaéna ti Auckland Selandia Baru

9 dinten perjalanan anu pangsaéna ti Auckland. Eusi Selandia Anyar Auckland, kota panggedéna di Selandia Anyar, seueur nawiskeun. Éta mangrupikeun tempat penduduk anu paling ageung di Polinésia. Éta diwangun dina lapangan vulkanik basalt anu aktip - hiji-hijina kota sapertos di dunya. Éta ngagaduhan musium anu saé, marina anu panggedéna di beulahan bumi kidul sareng ...
Maca lengkep

Taman Nasional Huanglong di Cina

12 taman nasional paling indah di Cina

12 taman nasional Cina anu paling indah Daptar eusi Taman nasional panginten sanés mangrupikeun hal anu mimiti aya dina pipikiran anjeun nalika anjeun mikirkeun Cina. Nanging, nagara ieu ngagaduhan langkung ti 200 taman nasional anu unik. Dina taun-taun ayeuna, pamaréntah Tiongkok parantos ngalakukeun upaya nyata pikeun ngagedéan sistem taman nasional. Utamana pikeun ngimbangan polusi, ...
Maca lengkep
Yangzhou

10 tempat paling endah di Cina wétan

10 Tempat Anu Paling Luar Biasa di Wétan Cina Daptar Eusi Cina Wétan mangrupikeun dunya na sorangan. Éta ngagaduhan sajarah anu euyeub, sababaraha kota umurna langkung ti 6000 taun. Mangabad-abad, Cina wétan parantos nyiptakeun suasana anu nenangkeun sareng ngarénjagkeun jiwa. Cina Wétan pikaresepeun sadaya indera anjeun: ti kota-kota cai anu indah, disebrangan ku saluran anu dieusi lalaunan ...
Maca lengkep
Kota Pingyao

10 tempat anu paling endah di beulah kalér Cina

10 Tempat Anu Paling Luar Biasa di Cina Kalér Daptar Eusi Républik Rahayat Cina mangrupikeun nagara anu lega sareng beragam. Kusabab ukuranana, mustahil pikeun ningali sadayana dina hiji perjalanan, tapi aya tempat wisata anu menarik di panjuru nagara. Cina Kalér mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun palancong pertama. Cina Kalér mangrupikeun tempat anu anjeun pendakan ...
Maca lengkep
Jurang Leaping Macan mangrupikeun salah sahiji jurang paling jero di dunya

10 tempat anu paling endah di Cina kidul

10 Tempat Anu Paling Luar Biasa di Cina Kidul Daptar Eusi Cina sareng Amérika Serikat nutupan kasarna jumlah anu sami, tapi Cina ngagaduhan ampir samilyar jalma deui. Ngumbara ngaliwatan nagara anu lega ieu tiasa nangtang. Tapi éta bakal janten langkung merenah upami anjeun sacara kondisional ngabagi nagara ieu kana bagian anu langkung alit numutkeun ...
Maca lengkep
Tembok Cina anu hébat. Salah sahiji Kaajaiban Anyar di Dunya nyaéta Tembok Besar Cina. Salah sahiji Kaajaiban Anyar di Dunya

Fakta anu henteu dipikaterang ngeunaan Tembok Besar Cina

Fakta sakedik kanyaho ngeunaan Tembok Besar Cina Tembok Besar Cina. Salah sahiji Kaajaiban Anyar di Dunya Tembok Besar Cina, anu kalebet kana daptar Tujuh Kaajaiban Anyar di Dunya, mangrupikeun monumen paling terkenal di dunya, tapi panginten aya sababaraha hal anu anjeun henteu acan terang. Tembok anu ngalir ngalangkungan padesaan Cina pinuh ku jam…
Maca lengkep

Naon anu kedah dilakukeun di Omsk

Naon anu kedah dilakukeun di Omsk. Rusia

Naon anu kedah dilakukeun di Omsk. Eusi Rusia Di Rusia, di beulah kidul Siberia Kulon, di pasamoan Walungan Irtysh sareng anak sungai na anu leres, disebat Om, kota anu sajuta tempatna raoseun - Omsk. Pikeun cicing di Siberia kulon, pilihan mésér susun di Omsk panginten anu paling pikaresepeun. Pikeun kota pasti cocog kanggo ...
Maca lengkep
Sayang Walet Castle

Sésana di Krimea

Sésana dina Kontén Crimea Tepang - Crimea! Naon anu mimiti aya dina pikiran nalika mikir ngeunaan dimana nyéépkeun pakansi? Tangtosna - Crimea! Naon Crimea? Mimiti, Crimea mangrupikeun sajarah anu euyeub sareng kajadian. Genoese, Yunani, Tatar, Rusia, Ukraina. Ieu ngandung harti yén aya tilas sajarah - bénténg, istana, biara, ...
Maca lengkep
Désa Resort Dzhubga

Désa Resort Dzhubga. Daérah Krasnodar. Rusia

Désa Resort Dzhubga. Daérah Krasnodar. Rusia Eusi Tinjauan ringkes Abdi hoyong nyaritakeun ngeunaan kampung Dzhubga anu kawéntar, sanaos alit pisan. Tempatna saé pisan, di muara walungan anu sami nami anu sami, anu ngalir ka Laut Hideung. Kajadian yén jalma anu angkat ka Laut Hideung sapanjang jalan raya M-4 ngaliwat désa ieu, sapertos ngalangkungan saringan. ...
Maca lengkep

Pulo Sumba

7 pulau aheng Nusa Tengara. Indonésia

7 pulau aheng Nusa Tenggara. Daptar Eusi Indonésia Ratusan pulau anu manjang wétaneun Bali, sacara koléktif katelah Nusa Tenggara, mangrupikeun tujuan perjalanan anu beuki populér di Indonésia wétan. Sababaraha pulau gaduh pantai indah anu sami anu narik para tatangga Bali ...
Maca lengkep
Pulo Nusa Penida.

10 pulau paling éndah caket Bali

10 Pulo Anu Paling Éndah Di Caket Daptar Eusi Bali Bali, ogé katelah Pulo Dewa, mangrupikeun tujuan perjalanan anu paling populér di Indonésia. Ngagabungkeun sajarah anu luar biasa sareng budaya spiritual anu aheng, Bali ngagaduhan hal pikeun saha waé anu nganjang. Sareng anu paling penting, pulau éta saé pisan, éta ngagaduhan sadayana ti ...
Maca lengkep
Jamahal Private Resort & SPA di Bali

10 Hotel Pangsaéna di Bali

10 Hotél Top di Bali Daptar Eusi Bali henteu diragukeun pilihan akomodasi pangsaéna di Indonésia. Kaseueuran hotél anggaran di pulau tiasa dipendakan di Kuta, anu dimana seueur turis angkat. Nanging, daptar ieu kalebet resor méwah anu pangsaéna di Bali sakumaha anu dipeunteun ku pengunjung. Seueur resort anu aya bintang lima. berkonsentrasi di Nusa Dua, Seminyak sareng Ubud. Hotel sareng resort Ubud cocog pikeun ...
Maca lengkep
Inpormasi umum ngeunaan Kuta

Perjalanan urang ka Bali

Perjalanan kami ka Bali Day 1 Kadatangan di Denpasar sakitar 2 sonten. Hotél Bali Hyatt kami ngintunkeun kami taksi nganggo PEMANDU anu ramah pisan we sareng kami nyetir ka Sanur sakitar satengah jam .. ka Bali Hyatt kami. Kami langsung resep Sanur ... sareng bumi-bumi anu saé ieu sareng, tangtosna, cuaca anu megah di Bali ...
Maca lengkep

Teater Epidaurus

7 Kaajaiban Yunani Kuno

7 Kaajaiban Yunani Kuno Daptar Eusi Tina sadaya gedong kuno anu endah di Yunani, ngan sakedik anu salamet dugi ka ayeuna, sedengkeun anu sanésna lengkep ngaleungit tina pandangan kusabab karusakan akibat bencana alam atanapi masarakat nyalira. Bahkan di gedong-gedong anu masih hirup, sababaraha bagéan sawaréh atanapi lengkep musnah. Seueur padamelan restorasi dilakukeun pikeun ngalestarikeun ...
Maca lengkep
Patung Persatuan (182m) - (Patung Persatuan) - patung jangkung di dunya

8 arca panggedéna di dunya

8 arca panggedéna di dunya Daptar eusi Arca ageung parantos diwangun ti saprak jaman kuno. The Great Sphinx, diwangun ku urang Mesir kuno Karajaan Tua, jangkungna 20 méter (66,34) sareng masih tetep salah sahiji patung panggedéna di dunya. Salami 30 taun ka pengker, dunya parantos nyaksian pangwangunan anu langkung luhur sareng langkung ageung ...
Maca lengkep
Gua # 10. Gua Ellora

Pendakan Gua Ellora kuno di India

Pendakan Gua Ellora Kuno di India Daptar Eusi Gua Ellora mangrupikeun kompleks monastik panggedéna di dunya, ayana 30 km (20 mil) kalér-kalér-kuloneun Aurangabad, caket kampung Ellora di India. Pengikut Budha, Hindu sareng Jainisme ngawangun kompleks ieu antara abad ka genep sareng kasapuluh ti urang ...
Maca lengkep
Héjo Liang Biru

10 Atraksi Wisata Top-Top di Bélis

Top 10 Atraksi Wisata Bélis Daptar Eusi Bayangkeun nagara anu ngagaduhan pantai tropis, terumbu karang, formasi guha, satwa aheng sareng getaran Karibia anu santai. Sareng sapanjang basisir nagara ieu mangrupikeun karang panghalang kadua pangageungna di dunya, sareng reruntuhan candi kuno sumebar di sapanjang leuweung na. Upami anjeun mikir yén nagara sapertos kitu ...
Maca lengkep
10 pantai pangsaéna di Spanyol

10 pantai pangsaéna di Spanyol

Top 10 Daptar Eusi Pantai Top Spanyol Tujuan wisata anu populér di Éropa, Spanyol kasohor ku budaya anu euyeub sareng pemandangan alam anu ngajentul. Pantai na narik wisatawan anu hoyong nyéépkeun waktos bersantai dina panonpoé nalika liburan usum panas na. Garis pantai Spanyol, kalayan jumlah pantai sareng bentang anu penting, bénten-bénten sapertos éndah. Ti pantai sibuk ...
Maca lengkep
Catacombs of Paris

6 tempat wisata anu pikasieuneun di Perancis

6 tina Atraksi Creepiest di Perancis Daptar Eusi Jalma ditarik ka garis pantai Perancis anu saé kusabab seueur alesan. Kota lampu sareng Menara Eiffel anu legendaris narik jutaan jalma ku kaindahanana. Sababaraha landmark Perancis ogé dikenal, tapi dina sisi anu langkung aneh. Upami anjeun milari hal-hal tina jalur anu dikalahkan, didatangan sababaraha tempat wisata anu serem ...
Maca lengkep

Leres ... lucu

Kabeh jelema bohong

Kumaha aranjeunna nipu ka kami kuring hoyong ngabagi pangalaman kuring ngagunakeun ulasan tina agrégator Booking hotel, ogé layanan Google Review. Kieu kumaha nya. Usum usum salju ieu (2020), kuring ngalayang ka Sri Lanka, sareng cicing didinya di hotél anu tos dipesen. Hotél dipilih sacara ati-ati dumasar kana ulasan, poto, sareng perkiraan anu nganjang nyata. Inpormasi ieu dicandak ti ...
Maca lengkep
Inpormasi umum ngeunaan Kuta

Perjalanan urang ka Bali

Perjalanan kami ka Bali Day 1 Kadatangan di Denpasar sakitar 2 sonten. Hotél Bali Hyatt kami ngintunkeun kami taksi nganggo PEMANDU anu ramah pisan we sareng kami nyetir ka Sanur sakitar satengah jam .. ka Bali Hyatt kami. Kami langsung resep Sanur ... sareng bumi-bumi anu saé ieu sareng, tangtosna, cuaca anu megah di Bali ...
Maca lengkep

Teu aya rékaman nu kapanggih.

Peta nagara wisata

Ngenalkeun anjeun peta nagara, kalayan tempat wisata anu ditunjukkeun sareng objék menarik sareng penting sanés. Peta sapinuhna interaktif, ngandung poto sareng katerangan atraksi, dukungan milarian pinter, milarian hasil milarian sareng navigasi lengkep... Datang anu didaptarkeun dina situs éta ngagaduhan aksés kana fungsionalitas canggih tina kartu - nambahan spidol anjeun sorangan, trekking, rute sareng seueur deui. Ogé dina pembuangan anjeun peta satelit, élévasi sareng peta relief, sareng peta cuaca fungsional kalayan dukungan ramalan.

Anggo éta kalayan pelesir!

Peta ieu dimuat, mangga antosan ...

Tips berguna pikeun wisatawan. Hirup hacks

Sanés waktos kanggo urang ngarambat ?! ;)
asistis

Bangun hiji énjing saatos saré teu tenang, Gregor Samsa mendakan yén anjeunna parantos janten serangga anu dahsyat dina ranjangna.

Peta aya, punten sabar ...