logo Logo Journey-assist.com

Lalampahanna - Pitulung

Salawasna waktos anu saé kanggo lalampahan anu saé
imah
selectors generik
patandingan pasti ukur
Pilarian dina judul
Pilarian dina kandungan
Pilarian dina tulisan
Pilarian dina kaca

Wilujeng sumping di inpormasi Perjalanan-bantosan sareng portal aplikasi!

Misi kami nyaéta ngabantosan anjeun dina nyusun mandiri perjalanan! Naha éta damel atanapi atikan pendidikan, wisata tematik, wisata balanja, tur poto atanapi nembé ngarambat tujuan pikeun santai. Di dieu anjeun bakal mendakan sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngalakukeun ieu. Dimimitian ti peta interaktif sareng atraksi sareng ditungtungan ku nasihat sareng ulasan turis anu berpengalaman, sareng laporan poto sareng pidéo.

Ogé dina portal anjeun tiasa mendakan seueur inpormasi anu berguna ngeunaan seueur nagara, atraksi sareng objék anu pikaresepeun sanésna.

Pikeun aranjeunna anu khusus bersosial, portal nyayogikeun kasempetan pikeun nyebarkeun tulisanna, ngabagi naséhat sareng peretasan kahirupan maranéhanana, tinggalkeun koméntar sareng carita ngeunaan perjalanan.

Lalampahan-bantosan. Inpormasi pikeun ngatur perjalanan mandiri

Peta nagara wisata

Ieu di handap nyaétakaasup tautan kana peta nagara-nagara anu gaduh objék penting pikeun pariwisata dituduhkeun sareng henteu ngan ukur.

Daptar di handap ieu peta mangrupikeun daptar spidol dina peta. Anjeun tiasa ogé ngatur asihan ku éta (alfabet, ku kategori, atanapi jarak ti lokasi anjeun)

Upami anjeun resep kana sababaraha spidol, dina katerangan anjeun anjeun tiasa teras-terasan mencet tombol "ngitung rute", ngaklik anu bakal nyandak anjeun ka navigator Google.

Pikeun anu kadaptar dina situs kasebut, tiasa waé nambihan spidolna sorangan, tetengger tempat anu pikaresepeun, sareng anjeun ogé bakal gaduh akun online pribadi anu sanés dikabulkeun.

Anggo éta kalayan pelesir!

Tulisan pangunjung

Tulisan anu diterbitkeun dina halaman ieu didaptarkeun datang ka portal kami. Tangtosna, tulisan atanapi ulasan anjeun ogé tiasa dipidangkeun di dieu. Tulisan anu kalebet kiat, rekomendasi, pedaran ngeunaan tempat anu menarik, ulasan sareng barang sapertos kitu. Tangtosna, sateuacan dipedalkeun, sadaya tulisan dimoderatikeun pikeun patalina eusi 🙂

Pikeun nyieun publikasi anjeun, buka akun pribadi anjeun, atanapi ngan pencét DIDIEU 🙂

Teu katinggaleun - Rocks of Moher

10 tempat anu paling saé di Irlandia

10 Tempat Wisata Top di Irlandia Daptar Eusi Tina budaya Celtic anu euyeub dugi ka bentang alam anu endah, rupa-rupa, Irlandia mangrupikeun tujuan perjalanan anu hirup dugi ka réalitas mitis na. Pulo Emerald leres-leres héjo, atraksi leres-leres spektakuler, sareng masarakat leres-leres ramah. kanggo ukuranana alit, kota rame sareng pinggiran kota anu lega, ...
Maca lengkep
Istana Malahide

7 kastil anu pangpikatna caket Dublin

7 Kastil Anu Paling Mengesankan Di Dekat Daptar Eusi Ibu kota Irlandia mangrupikeun Mekah pikeun saha waé anu resep kana sajarah sareng arsitektur karajaan. Dublin ngagaduhan kasempetan pikeun ningali Katedral St. Patrick abad ka-12, gedong Trinity College komo Dublin Castle sorangan. ti Dublin dina perjalanan dinten ogé nawiskeun kasempetan pikeun ngajalajah sababaraha ...
Maca lengkep
Taman Nasional Huanglong di Cina

12 taman nasional paling indah di Cina

12 taman nasional anu paling indah di China Daptar eusi Taman nasional panginten sanés mangrupikeun hal munggaran anu dipikirkeun nalika anjeun mikirkeun Cina. Nanging, nagara ieu ngagaduhan langkung ti 200 taman nasional anu unik. Dina taun-taun ayeuna, pamaréntah Tiongkok parantos ngalakukeun upaya nyata pikeun ngagedéan sistem taman nasional. Utamana pikeun ngimbangan polusi, ...
Maca lengkep
Yangzhou

10 tempat paling endah di Cina wétan

Top 10 Tempat Anu Paling Luar Biasa dina Wétan Cina Wétan Cina Wétan mangrupikeun dunya na sorangan. Éta ngagaduhan sajarah anu euyeub, sababaraha kota umurna langkung ti 6000 taun. Mangabad-abad, Cina wétan parantos nyiptakeun suasana anu nenangkeun sareng ngarénjagkeun jiwa. Cina Wétan nyenangkeun sadaya indera anjeun: ti kota-kota cai anu indah, disebrangan ku saluran anu dieusi lalaunan ...
Maca lengkep
Kota Pingyao

10 tempat anu paling endah di beulah kalér Cina

10 Tempat Anu Paling Luar Biasa di Cina Kalér Daptar Eusi Républik Rahayat Cina mangrupikeun nagara anu lega sareng beragam. Ukuranana teu mungkin ningali sadayana dina hiji perjalanan, tapi aya tempat wisata anu menarik di panjuru nagara. Cina Kalér mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun palancong pertama. Cina Utara mangrupikeun tempat anu anjeun mendakan ...
Maca lengkep
Jurang Leaping Macan mangrupikeun salah sahiji jurang paling jero di dunya

10 tempat anu paling endah di Cina kidul

10 Tempat Anu Paling Luar Biasa di Kidul Tiongkok Daptar Eusi Cina sareng Amérika Serikat nutupan kasarna jumlah anu sami, tapi Cina mangrupikeun tempat ampir samilyar jalma deui. Ngumbara ngaliwatan nagara anu lega ieu tiasa nangtang. Tapi éta bakal janten langkung merenah upami anjeun sacara kondisional ngabagi nagara ieu kana bagian anu langkung alit numutkeun ...
Maca lengkep

Leres ... lucu

Kabeh jelema bohong

Kumaha aranjeunna nipu ka kami kuring hoyong ngabagi pangalaman kuring ngagunakeun ulasan agrégator pemesanan hotél sareng layanan Ulasan Google. Usum usum salju ieu (2020), kuring ngalayang ka Sri Lanka sareng cicing didinya di hotél anu tos dipesen. Hotél dipilih sacara ati-ati dumasar kana ulasan, poto, sareng perkiraan anu nganjang nyata. Inpo ieu dicandak tina Pesenan sareng ...
Maca lengkep
Inpormasi umum ngeunaan Kuta

Perjalanan urang ka Bali

Perjalanan kami ka Bali Day 1 Kadatangan di Denpasar sakitar 2 sonten. Hotél Bali Hyatt kami ngintunkeun kami taksi nganggo PEMANDU anu ramah pisan 🙂 sareng kami angkat ka Sanur sakitar satengah jam .. ka Bali Hyatt kami. Kami geuwat resep ka Sanur ... sareng imah-imah anu saé ieu sareng tangtosna cuaca anu megah di Bali ...
Maca lengkep

Taman Nasional Huanglong di Cina

12 taman nasional paling indah di Cina

12 taman nasional anu paling indah di China Daptar eusi Taman nasional panginten sanés mangrupikeun hal munggaran anu dipikirkeun nalika anjeun mikirkeun Cina. Nanging, nagara ieu ngagaduhan langkung ti 200 taman nasional anu unik. Dina taun-taun ayeuna, pamaréntah Tiongkok parantos ngalakukeun upaya nyata pikeun ngagedéan sistem taman nasional. Utamana pikeun ngimbangan polusi, ...
Maca lengkep
Yangzhou

10 tempat paling endah di Cina wétan

Top 10 Tempat Anu Paling Luar Biasa dina Wétan Cina Wétan Cina Wétan mangrupikeun dunya na sorangan. Éta ngagaduhan sajarah anu euyeub, sababaraha kota umurna langkung ti 6000 taun. Mangabad-abad, Cina wétan parantos nyiptakeun suasana anu nenangkeun sareng ngarénjagkeun jiwa. Cina Wétan nyenangkeun sadaya indera anjeun: ti kota-kota cai anu indah, disebrangan ku saluran anu dieusi lalaunan ...
Maca lengkep
Kota Pingyao

10 tempat anu paling endah di beulah kalér Cina

10 Tempat Anu Paling Luar Biasa di Cina Kalér Daptar Eusi Républik Rahayat Cina mangrupikeun nagara anu lega sareng beragam. Ukuranana teu mungkin ningali sadayana dina hiji perjalanan, tapi aya tempat wisata anu menarik di panjuru nagara. Cina Kalér mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun palancong pertama. Cina Utara mangrupikeun tempat anu anjeun mendakan ...
Maca lengkep
Jurang Leaping Macan mangrupikeun salah sahiji jurang paling jero di dunya

10 tempat anu paling endah di Cina kidul

10 Tempat Anu Paling Luar Biasa di Kidul Tiongkok Daptar Eusi Cina sareng Amérika Serikat nutupan kasarna jumlah anu sami, tapi Cina mangrupikeun tempat ampir samilyar jalma deui. Ngumbara ngaliwatan nagara anu lega ieu tiasa nangtang. Tapi éta bakal janten langkung merenah upami anjeun sacara kondisional ngabagi nagara ieu kana bagian anu langkung alit numutkeun ...
Maca lengkep
Tembok Cina anu hébat. Salah sahiji Kaajaiban Anyar di Dunya nyaéta Tembok Besar Cina. Salah sahiji Kaajaiban Anyar di Dunya

Fakta anu henteu dipikaterang ngeunaan Tembok Besar Cina

Fakta sakedik kanyaho ngeunaan Tembok Besar Cina Tembok Besar Cina. Salah sahiji Kaajaiban Anyar di Dunya Tembok Besar Cina, anu kalebet kana daptar Tujuh Kaajaiban Anyar di Dunya, mangrupikeun monumen paling kasohor di dunya, tapi panginten aya sababaraha hal anu anjeun henteu acan terang. di …
Maca lengkep

Teu katinggaleun - Rocks of Moher

10 tempat anu paling saé di Irlandia

10 Tempat Wisata Top di Irlandia Daptar Eusi Tina budaya Celtic anu euyeub dugi ka bentang alam anu endah, rupa-rupa, Irlandia mangrupikeun tujuan perjalanan anu hirup dugi ka réalitas mitis na. Pulo Emerald leres-leres héjo, atraksi leres-leres spektakuler, sareng masarakat leres-leres ramah. kanggo ukuranana alit, kota rame sareng pinggiran kota anu lega, ...
Maca lengkep
Istana Malahide

7 kastil anu pangpikatna caket Dublin

7 Kastil Anu Paling Mengesankan Di Dekat Daptar Eusi Ibu kota Irlandia mangrupikeun Mekah pikeun saha waé anu resep kana sajarah sareng arsitektur karajaan. Dublin ngagaduhan kasempetan pikeun ningali Katedral St. Patrick abad ka-12, gedong Trinity College komo Dublin Castle sorangan. ti Dublin dina perjalanan dinten ogé nawiskeun kasempetan pikeun ngajalajah sababaraha ...
Maca lengkep

Pulo Nusa Penida.

10 pulau paling éndah caket Bali

10 Pulo Anu Paling Éndah Di Dekat Bali Daptar Eusi Bali, ogé dikenal salaku Pulo Dewata, mangrupikeun tujuan perjalanan anu paling populér di Indonésia. Ngagabungkeun sajarah anu luar biasa sareng budaya spiritual anu aheng, Bali ngagaduhan hal pikeun saha waé anu nganjang. Sareng anu paling penting, pulau éta saé pisan, éta ngagaduhan sadayana ti ...
Maca lengkep
Jamahal Private Resort & SPA di Bali

10 Hotel Pangsaéna di Bali

10 Hotél Top di Bali Daptar Eusi Bali henteu diragukeun pilihan akomodasi pangsaéna di Indonésia. Kaseueuran hotél anggaran di pulau tiasa dipendakan di Kuta, dimana tempat seueur turis angkat. Nanging, daptar ieu kalebet resor méwah anu pangsaéna di Bali sakumaha anu dipeunteun ku pengunjung. berkonsentrasi di Nusa Dua, Seminyak sareng Ubud. Hotel sareng resort Ubud cocog pikeun ...
Maca lengkep
Inpormasi umum ngeunaan Kuta

Perjalanan urang ka Bali

Perjalanan kami ka Bali Day 1 Kadatangan di Denpasar sakitar 2 sonten. Hotél Bali Hyatt kami ngintunkeun kami taksi nganggo PEMANDU anu ramah pisan 🙂 sareng kami angkat ka Sanur sakitar satengah jam .. ka Bali Hyatt kami. Kami geuwat resep ka Sanur ... sareng imah-imah anu saé ieu sareng tangtosna cuaca anu megah di Bali ...
Maca lengkep

Teuleum situs Sakenan

Béda pikeun perjalanan. Naros sareng Kontra.

Sagala rupa cara ngarambat. Pro sareng kontra. Daptar eusi Wisata udara. Naros - Tangtosna, tambihan utama perjalanan udara nyaéta kagancangan. Utamana nalika ngeunaan perjalanan anu panjang. Tapi gancangna, mimiti sadayana, ngahémat waktos berharga anjeun. Naon anu bakal nyandak anjeun sapoé nganggo mobil atanapi karéta biasa, hawa bakal nyandak hiji jam hiber. Ogé, perjalanan udara sacara statistik ...
Maca lengkep

Tips berguna pikeun wisatawan. Hirup hacks

Tujuan pang populerna

Sanés waktos kanggo urang ngarambat ?! ;)
asistis